krachtig in doen

Dit is ons nieuws

23 juni 2020

Hitteplan

De komende dagen wordt het weer warm in Nederland. Voor veel mensen betekent dat genieten van de zon. Voor anderen is het niet zo fijn en voor groepen kwetsbare mensen brengt het zelfs risico’s met zich mee. Daarom activeert het RIVM Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu vanaf 24 juni 2020 het hitteplan. Ook de zonkracht is hoog. Daardoor kan de huid snel verbranden. Extra opletten kan gezondheidsproblemen door het warme weer beperken.

Het hitteplan geldt voor de provincies Limburg, Noord-Brabant, Gelderland, Overijssel, Zeeland, Zuid-Holland en Utrecht. Volgens het KNMI Koninklijk Meteorologisch Instituut  kan het vandaag tussen de 26 graden en meer dan 32 graden worden. Het warme weer lijkt de hele week aan te houden, in de kustprovincies lijkt het minder lang te duren. 

(bron: RIVM.nl)

 

4 juni 2020

Vakantieplannen? 

Ga je deze zomer op vakantie, kijk dan goed of dit mogelijk is en maak van een ontspannen reisje geen dure kostenpost. Kies bijvoorbeeld voor vakantielanden dichtbij huis zoals Duitsland en België. Of nog beter blijf lekker in Nederland en pak een paar mooie musea of parken om de hoek mee! Wat je ook van plan bent: lees goed de informatie van de overheid door zodat je niet in de problemen komt met extra vervoers- of hotelkosten!


18 mei 2020

Vandaag weer een nieuwe editie van doeNieuws. In deze editie geeft ons team jou een kans jouw favoriete horecagelegenheid te steunen door op onze kosten een hapje en drankje daar te nuttigen. Ook kun je lezen hoe het Coronastappenplan, en dus ook voor de medewerkers van Doezorg, er na 2 juni uitziet, veel leesplezier!

doeNieuws week 21: klik hier om te lezen of te downloaden

7 mei 2020

Gisteravond tijdens de persconferentie heeft premier Rutte het zogenaamde Exit plan voor de CoronaCrisis gepresenteerd, zoals je duidelijk ziet op het overzicht. Fijn dat we weer een lichtje in de verte zien! Voor onze werkzaamheden betekent dit vooralsnog geen verandering in de manier waarop wij onze werkzaamheden op dit moment uitvoeren.


28 april 2020

Hou vol, hou vast! Na een mooi weekend en een zonnige Koningsdag gaan we allemaal weer verder in Lockdown. Het valt ons zwaar maar we gaan door, samen voor elkaar. Om het binnen zitten een beetje leuker te maken voor onze cliënten, is vandaag de nieuwe Doenieuws verstuurd. Hierin verloten wij twee barbecuepakketten en wij verloten tweemaal twee entreekaartjes voor De Eusebius
(als deze dagttractie na de Lockdown weer opengaat). 

doeNieuws week 18: klik hier om te lezen of te downloaden

 

21 april 2020

Waarschijnlijk heb je net ook gekeken naar de persconferentie van onze Minister President, of ben je inmiddels op de hoogte. De maatregelen voor de kinderen zijn versoepeld maar dat is het enige lichtpuntje. Wij kunnen ons voorstellen dat voor sommige van jullie de verlenging van de lockdown tot 20 mei en het aflasten van evenementen en voetbal erg moeilijk is.

Misschien een schrale troost, maar wij blijven de zorg leveren zoals jullie van ons gewend zijn. Heb je vragen of wil je gewoon even van je afkletsen, bel ons dan. Appen mag natuurlijk ook, wij zijn er voor jou!


10 april 2020 

Nog net voor het Paasweekend voor jullie de nieuwe “Doenieuws”. Fijne dagen allemaal!

doeNieuws week 15: klik hier om te lezen of te downloaden

 

7 april 2020

Fighting Corona!

Zo houdt onze (sportieve) begeleider Damon zijn cliënten conditioneel sterk! 
Op 1,5 m samen een bok training volgen, dat lukt nog prima en met hulp van de zon kan dat heerlijk buiten.  Samen Corona verslaan, goed werk heren! 👏🏻


1 april 2020

Deze week valt de nieuw e “Doenieuws” bij jullie op de mat met (vooral) leuke tips en doe-dingen thuis! In de tussentijd voor jullie alvast bij deze de informatie dat Doezorg de richtlijnen zoals vanavond in de persconferentie, door onze Minister President uitgelegd, opvolgt tot en met 28 april 2020. Dit betreft de werkwijze waarop wij nu werken! Heb je vragen? Stel ze gerust via onze zorglijn: 06  - 4067 7614

doeNieuws week 14: klik hier om te lezen of te downloaden


23 maart 2020

Nieuws! Download hier al onze maatregelen, zorgverlening en hulp in een nieuwsbrief!




21 maart 2020


Online ook naar school? Doezorg levert workshops op maat! 

Tja, daar zitten we dan! Het merendeel van ons zit thuis en dagen duren lang. Heel vervelend maar ook een periode van uitdagingen, want als je toch thuiszit waarom niet een online workshop volgen?

Een workshop ADHD bijvoorbeeld: wat het nu precies is en hoe je hier mee om kunt gaan? 
Of een workshop gesprekstechnieken: hoe kan ik mezelf staande houden in een zakelijk gesprek of bij een instantie? 
Wil je  aan de slag of zoek je een andere baan, dan heb je vast iets aan een sollicitatietraining: hoe schrijf ik nu die goede brief of maak ik een CV? 
Of misschien heb je nu meer last van angst- woede- of/en paniekaanvallen dan anders omdat het Corona Virus alles in je leven op zijn kop zet? 
Onze "huis" psycholoog Birgit van Ooijen kan met jou aan de slag gaan met diverse cognitieve trainingen.  

Tijdens de Corona crisis biedt Doezorg deze  - en andere trainingen - online gratis aan onze cliënten aan! Het oefenmateriaal ontvang je eenvoudig, na je aanmelding, via de e-mail. 

Informatie
Meer weten over wat er allemaal mogelijk is of je meteen aanmelden? Stuur een e-mail aan: Stephanie. Telefonisch contact of liever via 
What's app? Dit is haar telefoonnummer: 06  - 4067 7614. 

We kijken graag samen met jou welke workshop bij jou past! 


16 maart 2020

Nieuwe Corona maatregelen

De Nederlandse Overheid heeft de maatregelen aangescherpt. Dit betekent voor ons dat ook wij ons genoodzaakt zien onze hulpverlening aan te passen. Met het oog op onze ambulante begeleiding betekent dat onze contactmomenten en afspraken met cliënten, op enkele uitzonderingen na, uitsluitend telefonisch zijn tot en met 6 april. Heb je vragen? Neem dan gerust contact op!